Transportplanner
agilitas
Hamont-Achel
3 dagen geleden

Jouw taken

Als transportplanner expeditie word je verantwoordelijk voor de nauwe communicatie met de externe transporteurs en chauffeurs.

Dit wil zeggen dat je de externe transporten als het ware verkoopt en alle afspraken en administratie verzorgt. Je werkt hiervoor nauw samen met de transportplanners.

Je plant en organiseert de routes van de chauffeurs en stelt deze bij indien nodig. Verder volg je de internationale transportprestaties op en organiseert het goederenvervoer over de weg volgens de orders van de klant.

Je profiel

Je beschikt als transportplanner expeditie over een diploma in een relevante studierichting of de nodige ervaring aangevuld met een sterk logisch inzicht en een commerciële ingesteldheid.

Als transportplanner spreek je vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Duits. Je werkt graag zelfstandige, maar bent ook een toffe teamplayer.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in de aangename en stabiele werkomgeving van een goed georganiseerd transportbedrijf.

Het salarispakket ligt in lijn met jouw ervaring.

Dagdienst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier