Directie-assistent(e) Fine Food
Colruyt Group
BE
1 dag geleden

Als directie-assistent(e) ondersteun je de directieleden en het management van Fine Food, het eigen productiebedrijf van Colruyt Group.

Je bent een steunpilaar op organisatorisch en administratief vlak en draagt door je efficiëntie en discretie bij aan een vlotte werking en organisatie.

Als directie-assistent(e) sta je in voor de administratieve ondersteuning van de directie Fine Food op verschillende domeinen.

Je werkt mee op directie- en afdelingsniveau en je krijgt een divers en boeiend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden.

Je bereidt onder meer presentaties voor en je stelt correspondenties en allerlei ondersteunende documenten op in de gebruikelijke Office-

pakketten (Excel, Word en PowerPoint). Als aanspreekpunt van de directie beheer je de agenda en sta je in voor het plannen van afspraken en organiseren van vergaderingen.

Op deze manier krijg je steeds meer inzicht in de werking van Fine Food en in de lopende projecten. Zo denk en werk je proactief mee om de interne processen van Fine Food te optimaliseren.

Heb je dus zin om deel uit te maken van een dynamische omgeving waarin je jouw organisatietalent verder kan ontplooien? Stel je dan zeker kandidaat!

Je werkt in Halle.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier