Klantenadviseur regio Brussel
AGO Jobs & HR
Brussels, Brussels, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een dienstverlenende firma met kantoren in Vlaanderen en Brussel, gaan wij momenteel op zoek naar een klantenadviseur voor het kantoor in Brussel.

Als klantenadviseur zorg je voor een vriendelijk onthaal van de klant en toets je zijn / haar behoeften af. Je detecteert commerciële opportuniteiten en zorgt vervolgens voor een correcte opvolging zowel face to face als via telefoon en mail.

Samen met je collega's streef je naar een groei in de klantenportefeuille met aandacht voor kwaliteitsvolle oplossingen en passende adviezen aan de klant.

Je behaalde een bachelordiploma of kan een gelijkwaardige ervaring voorleggen.Je omschrijft jezelf als een vlotte en communicatieve persoon.

Commerciële targets schrikken jou niet af.Je bent een teamplayer en bouwt mee aan het team.Je hebt een goede talenkennis van Nederlands, Frans en Engels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier