Cegeka - Netwerk Engineer
Cegeka
Laakdal, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Als Network Engineer zal je een schakel zijn in het organiseren van, meewerken aan en waarborgen van een stabiele IT - infrastructuur, in functie van de businessnoden.

Je bent mede-verantwoordelijk voor het onderhouden van de Infrastructuur. Je stuurt projecten aan met focus op je expertiese gebied.

Je past zelfstandig procedures toe en geeft aanbevelingen over verschillende complexe IT-materies. Ready? Je bent mede-verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, documenteren, upgraden en optimaliseren van de netwerksystemen met als doel de betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid te garanderen Reageren op geëscaleerde (L3) complexe IT-incidenten en problemen en deze oplossen.

Samen met je teamlead een korte en lange termijn aanpak bepalen en uitvoeren voor het beheer van de je toegewezen Infrastructuur.

Optimaliseren van het beheer van de infrastructuur en de toepassingen die er gebruik van maken. Uitvoeren van testen voor systeem continuïteit.

Ontwikkelen, testen en implementeren van monitoring hulpmiddelen en processen aan de hand van instructies. Nauw samenwerken met andere lokale en globale Technology teams om sterke samenwerking te garanderen.

Bron van informatie zijn voor collega's & gebruikers en verantwoordelijk zijn voor de algemene tevredenheid. Uitschrijven en onderhouden van procedures zowel voor eindgebruikers als voor IT-leden.

Je denkt proactief mee over operationele verbetering en uitwerken van voorstellen hieromtrent Je bent vertrouwd met switching & routing (Cisco, Juniper,.

 • en wireless oplossingen (Cisco, Aruba,...) Als een echte teamplayer ben je bereid je kennis met anderen te delen, ben je sterk betrokken en heb je een positieve ingesteldheid.
 • Set? Minimum een bachelor diploma informatica of gelijkwaardig door ervaring. Minimum 2 jaar relevante ervaring (als Network Engineer).

  Sterk resultaat- en servicegericht, je gaat professioneel te werk. Teamplayer die vlot communiceert. Gestructureerd, projectmatig, plichtsbewust en besluitvaardig.

  Kennis van de logistieke sector is een belangrijke plus, alsook met een multinationale (matrix) omgeving. Vlotte kennis van Nederlands & Engels en PC & MS-Office Bereid om occasioneel in weekends te werken waar nodig.

  Bereid om in een on-call regime te werken om de nodige operationele ondersteuning te verlenen buiten de reguliere work-Windows.

  Goede technische kennis : datacommunicatie, Cisco, databekabeling, TCP / IP Ervaring in LAN, WLAN en WAN netwerken Ervaring met netwerkbeheerstools Network diagnostic, monitoring en analyse tools zijn je niet vreemd Ervaring in telefonie (Avaya / Cisco / DECT) is een plus Ervaring in Devnetops is een plus

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier