Onderhoudstechnieker - 3 of 5 ploegen
Anoniem
Waregem, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Je werkt mee aan het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen aan mechanische apparatuur en installaties.

Je streeft ernaar, samen met je collega's, om productiestilstanden te voorkomen. Je onderhoudt de werkplaats en gereedschappen en volgt de stock op van de technische materialen en wisselstukken.

Je werkt in een 3 of 5 ploegenstelsel. Je bent in het bezit van een A2 mechanica, elektromechanica of bachelor mechanica of elektromechanica.

Je beschikt bij voorkeur over een eerste relevante werkervaring, maar ambitieuze schoolverlaters worden ook aangeraden te solliciteren.

Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken met collega's. Je hebt een dynamische persoonlijkheid en bent leergierig.

Je zoekt graag naar manieren om te verbeteren en zo ook kosten te besparen. Je hecht veel belang aan veiligheid en kwaliteit.

Een onmiddellijk vaste job. Een aantrekkelijke werkgever : modern machinepark, opleidingskansen, doorgroeimogelijkheden en leuke sfeer.

Een mooi salaris, aangevuld met een pakket extra's. Interesse? Contacteer Wout Soete op 0478 63 54 19 of stuur je CV naar wout.soete manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier