Operator PU ziekenhuisdeuren - Hoogstraten (dagdienst)
Actief Interim Westmalle
Rijkevorsel, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Beeld je in dat er brand uitbreekt in de keuken van een restaurant en daar een deur staat die door jouw handen geproduceerd is.

Deze deur is brandwerend en zorgt ervoor dat de mensen aan de andere kant van die deur veilig en wel zitten! Ook bij een inbraak in een bank kan jouw gemaakte deur een veilige omgeving vormen.

Jij mag dus terecht trots zijn op wat je maakt!

Wij zijn een echt Kempisch bedrijf in de regio Hoogstraten die deuren op maat maken voor o.a. ziekenhuizen, rusthuizen en gevangenissen.

Onze deuren worden van hout gemaakt en de omlijstingen maken wij van hout of metaal.

Op onze afdeling van de ziekenhuisdeuren, zoeken we extra ondersteuning voor het aangieten en afwerken van de PU-lijn. PU (polyurethaan) is een stof die door het chemische proces hard wordt.

Wij gebruiken deze stof voor het afkanten van onze deuren. Dit is een alternatief voor de houten kantlatten. Dankzij jou kunnen onze deuren tegen een stootje.

Wat zal je doen :

 • Jij houdt de PU-lijn draaiende. Je zal stoffen (manueel en machinaal) aangieten en de robots bedienen. Hier mag je denken aan een machine waarin de deuren geplakt worden.
 • Jij gaat er dus voor zorgen dat deze op volle snelheid kan blijven draaien en voorziet de machine van de nodige grondstoffen.

 • Kleine storingen kan je zelf oplossen zoals het vastlopen van de machine, dit kan je dan oplossen door de machine te herstarten.
 • Is er een foutmelding die je niet kent? Geen probleem, onze techniekers helpen je met plezier!

 • Na het proces, zal jij de kanten netjes afwerken. De overtollige PU schuur je weg zodat de randen van de deur perfect afgewerkt zijn.
 • Dit doe je met een mes waarmee je over de deur gaat en nadien werk je het volledig af door er nog eens schuurpapier te gaan.

  Wil je werken in een vernieuwde productieomgeving en heb je graag bovenop jouw 20 vakantiedagen graag 16 extra ADV-dagen?

  Solliciteer dan zo snel mogelijk!

  Je hebt een eerste ervaring met het instellen en omstellen van machines.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier