Kwaliteitscoördinator Jeugdzorg - B4-5 (deadline: 29 mei 2022)
Stadsbestuur Oostende
Vindictivelaan, Ostende, Bélgica
2 dagen geleden

We zoeken een enthousiaste , leergierige collega die uitgedaagd wordt door eigen verantwoordelijkheden en initiatieven durft te nemen, maar ook graag met een team samen nadenkt.

Je bent de ondersteuner van het leidinggevend team binnen onze organisatie bijzondere jeugdzorg.

Jobinhoud

Je staat in voor de opvolging, uitwerking en implementatie van het kwaliteitsbeleid zodat kwaliteit op de werkvloer wordt gegarandeerd.

Daarnaast kan je je vlot uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk en kan je mensen enthousiasmeren en motiveren om mee na te denken over mogelijke verbetertrajecten.

Er kan gevraagd worden om je expertise tijdelijk in te zetten voor de andere zorgdiensten binnen de directie zorg van Stad Oostende.

Je komt terecht binnen het departement Mens in de directie Zorg en gaat aan de slag bij de dienst Jeugdzorg. Benieuwd naar je plaats binnen de stedelijke organisatie?

Bekijk dan hieronder ons organogram.

Bekijk hier het organogram

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier