Receptionist regio Mol
Secretary Plus
MOL, BE
2 dagen geleden

Beschrijving

Bij onze klant regio Mol hebben een we een nieuwe vacature om als Receptionist aan de slag te gaan.

Als Receptionist behoren volgende zaken tot jouw takenpakket :

 • Je bent verantwoordelijk voor het telefonische en persoonlijke onthaal.
 • Het verdelen van de correspondentie hoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, zowel de binnenkomende als de uitgaande correspondentie.
 • Alle praktische zaken lopen via jou, van het inplannen van meeting rooms tot het regelen van catering. Jij zorgt er dus voor dat de agenda efficiënt beheerd wordt.
 • Om het plaatje compleet te maken, wordt je dagelijkse agenda nog opgefrist met afwisselende taken, deze bestaan uit het administratief ondersteunen van de verschillende afdelingen van het bedrijf.
 • Functie eisen

  Ben je dynamisch, delightful en hou je van receptiewerk? Sta jij graag in voor de warme ontvangst van bezoekers en klanten?

  Dan ben jij de kandidaat die we graag beter leren kennen! Als receptionist(e) zorg jij voor een professioneel, hartelijk onthaal en een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en interne medewerkers toe.

  Als administratief onthaalbediende ben je de gastvrouw van het bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar echte Professionals!

  Voldoe jij aan bovenstaande critera? En wil jij ook deel uitmaken van een fantastisch team? Neem dan zeker contact op!

  Wat wij bieden

  Onze klant biedt jou een job aan met een optie vast contract binnen een sterke internationale speler.

  Je komt terecht in een fijne en dynamische organisatie, met een competitief salarispakket en tal van extralegale voordelen.

  Bovendien bouw jij naast je wettelijke verlofdagen ook een groot aantal ADV-dagen op die vrij in te vullen zijn. Ideaal voor een goede work-life balance!

  Gewenste

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier