Technieker productie nachtTechniek en automatiseringWielsbeke - België
Agristo
Waterstraat 40 8531 Harelbeke België
2 dagen geleden

Technieker productie nacht

Je takenpakket

 • Als technieker productie vaste nacht ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen.
 • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en / of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden.
 • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden.
 • Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal.

 • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.
 • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.
 • Wat verwachten we van jou

 • Je bent technisch geschoold (bachelor of A2 opleiding of gelijkwaardig door ervaring) en hebt een uitgesproken interesse voor techniek.
 • Je kan bij sterke voorkeur terugblikken op een aantal jaar relevante werkervaring als technieker, binnen een productie-omgeving.
 • Uiteraard is ervaring binnen een voedingsbedrijf een sterke troef.

 • Je bent bereid te werken in een vast nachtploeg-stelsel.
 • Veiligheid, orde & netheid, discipline en stiptheid typeren jou.
 • Wat krijg je ervoor terug

  Een marktconform salaris in lijn met jouw kennis en ervaring, verschillende extralegale voordelen aangevuld met een hospitalisatie verzekering op basis van een fulltime dienstverband.

  Je staat nooit meer in de file dankzij het fietsplan van Agristo.

  Een uitdagende functie met ruimte voor autonomie en eigen initiatieven waar je invloed hebt.

  De kans om deel uit te maken van een strek groeiend familiebedrijf waar er een collegiale en mensgerichte sfeer en bedrijfscultuur heerst.

  Een loopbaan met groeiperspectieven binnen Agristo.

  Een leger collega’s die jou met raad en daad bijstaan.

  Diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.

  We zien je graag bij Agristo

  Ben jij een echte teamplayer met respect voor je collega's en voor hun inzet en inspanningen? Denk jij klantgericht met ons mee en streef je er elke dag naar zowel jezelf als ons bedrijf nog verder te verbeteren?

  Ga je voor de lange termijn en wil je er samen met ons voor gaan om een duurzaam bedrijf, kwalitatief hoogstaande producten en maximale klantenservice te realiseren?

  Dan heb je onze Agristo-smaak alvast te pakken!

  Op vandaag staat de 2de generatie aan het roer van dit familiaal bedrijf. Deze 5-koppige jonge, ondernemende directieleden leiden elk op een professionele manier hun departement : inspirerend, coachend en participatief leiderschap typeren hen! Deze vlakke organisatiestructuur staat garant voor vlotte en transparante organisatieprocessen en heel korte communicatielijnen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier