Medewerker bank en verzekeringen
Accent
Beringen, BE
12 uur geleden

Onze klant betreft een zelfstandig bank- enverzekeringskantoor gevestigd in cluster Beringen en Kwaadmechelen.Je wordt ingeschakeld in beide vestigingen.

Je komt terecht in eenhecht team van een tiental medewerkers dat openheid transparantieen professionaliteit hoog in het vaandeldraagt.

Functiebeschrijving

Jemedewerker bank en verzekeringen ben je het aanspreekpunt van deklant en slaag je erin een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe klanten. Je helpt dus mee aande groei van de klantenportefeuille en het beheer van de bestaandecli nten.

Je zorgt voor een correcte follow-up van dekredietdossiers. Je detecteert ook behoeftes ruimer dan kredietenzoals verzekeringen enbeleggingen.

Functie-eisen

Jebehaalde minstens een Bachelordiploma en bent in het bezit van denodige Febelfin-attesten of bent bereid om deze te behalen.

Je hebtbij voorkeur ervaring als klantenadviseur. Je bent flexibel watbetreft takenpakket en werkuren. Je bent bereid jezelf voortdurendbij te scholen en opleidingen te volgen zodat je op de hoogte bentvan de laatste wijzigingen en trends binnen de financi le sector.

Een positieve instelling is een must. Je bent vlot in de omgangwerkt cli ntgericht en beschikt over de nodige commerci le skills.

Je verleent advies op een professionele en correcte manier. Je bentstressbestendig en streeft ernaar deadlines te behalen.

Je kanzelfstandig werken alsook inteamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden je een job optie vast met glijdende uren tussen 9u en 20u.Je krijgt de mogelijkheid je werk- en priv leven op elkaar af testemmen.

Het salarispakket ligt in lijn met je ervaring en wordtaangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdchequesecocheques alsook een firmawagen na de uitzendperiode.

We bieden jeopleidings- en ontwikkelingskansen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier