Junior Functional Analyst
EyeTech Solutions
Kortrijk, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Altijd al de verbinding willen zijn tussen de Business en IT als functionele analist? Dan hebben we in het Texas val Vlaanderen een functie waar je uw energie kwijt kan! Bedrijfsomschrijving Voor een dynamische internationale organisatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde functionele analist.

Deze klant biedt een dynamische no-nonsense omgeving aan waar de werknemer centraal staat. Ben jij net als deze onderneming op zoek naar vernieuwing en innovatie?

Dan is dit je kans! JobJe zal een verbindende rol opnemen tussen de business en de IT.In verschillende bedrijfsomgevingen ga je op lange termijn met IT-experts oplosgericht te werk.

Je gaat functionele testing uitvoeren op de voorgestelde oplossingen, samenwerken met business analysen, IT-architecten en developers.

Duidelijke userstories uitschrijven en een kant en klare roadmap opstellen maken ook deel uit van je job. ProfielIn het bezit zijn van een bachelor / master uit een STEM richting.

Jouw sterke communicatieve vaardigheden maken het mogelijk om een team aan te sturen en een goede samenwerking tot stand te brengen.

De flexibele houding en sterk analytisch vermogen maken van jou de ideale kandidaat.Jezelf uitdrukken in het Nederlands en Engels is voor jou geen enkel probleem.

OfferEen motiverend bruto jaarsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.Je zal terecht komen in een diverse omgeving waarbij je met de nieuwste trends in aanraking komt.

Om zonder zorgen door het leven te kunnen gaan wordt er ook een hospitalisatieverzekering aangeboden.Een leuke werksfeer, tal van activiteiten en doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je dit bedrijf niet meer wil verlaten.

Flexibele uren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken zijn zeker aanwezig.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier