HVAC technieker
Accent
Oostende, BE
2 uur geleden

Onze klant helpt op alle continenten stedenen bedrijven met het beheer het optimaliseren en valoriseren vanhun water energie en grondstoffen met name die afkomstig uit afvaldoor oplossingen voor een circulaire economie aan te reiken.

Hun174.000 medewerkers dragen rechtstreeks bij tot de duurzameprestaties van de private en publieke klanten zodat deze mannen envrouwen zich kunnen blijven ontwikkelen met aandacht voor hetmilieu.

Daarom bedenken en ontwikkelen ze deskundige oplossingen omde hulpbronnen beter toegankelijk te maken om ze te bewaren en tevernieuwen met het oog op betere milieu- economische enmaatschappelijke prestaties.

Op die manier bevoorraadt onze klantdewereld.

Functiebeschrijving

Jebent een expert in je vak en deze expertise deel je met de ploeg.Je gaat langs bij de klant en staat in voor grote en complexeproblemen in koelin en verwarming Als hvac technieker werk je op deonderhouds- en interventieafdeling van het departement industri lekoeling en verwarming Je spoort complexe fouten op voert reparatiesuit en stelt machines af Onze klanten zijn actief in verschillendedomeinen je weet je telkens aan te passen aan wisselendeomgevingen.

Functie-eisen

Jehebt reeds enkele jaren ervaring als koeltechnieker / verwarmingstechnieken Je hebt een klantgerichte houding Je haalt jevoldoening uit het oplossen van complexe problemen Je blijft op dehoogte van alle nieuwigheden in jouwdomein

Eenjob optie vast :

 • een uitdagende functie in eenmultidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van detechnologische dienstverlening.
 • eenmarktconform loon
 • extra-legale voordelen zoalsmaaltijdcheques
 • vergoeding woon-werkverkeer
 • doorgroeimogelijkheden naar leidinggevendefuncties
 • interne en externe opleidingen
 • bij vast contract) verzekeringgezondheidszorgen

  bij vast contract)verzekering gewaarborgd inkomen

  bij vastcontract) mogelijkheid tot gratis GSM-abonnement

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier