Administratief bediende boekhouding
JAN DE NUL
9308 Aalst België
3 uur geleden

Administratief bediende boekhouding

Een sterke speler als Jan De Nul Group vraagt ook om een sterke Financiële Dienst. De dienst staat garant voor het bieden van financiële expertise aan de volledige groep.

Zo verwerkt de dienst Boekhouding de financiële gegevens van de verschillende firma's, branches en Tijdelijke Maatschappen binnen Jan De Nul Group.

Het team telt zo'n 20 collega's en is verantwoordelijk voor de leveranciers-, klanten-, en financiële boekhouding en dit van zowel binnenlandse als buitenlandse projecten.

Als Administratief bediende boekhouding ondersteun je de (senior) boekhouder in het uitvoeren en verzorgen van belangrijke deelaspecten binnen een grotere boekhouding.

Dit met het oog op het realiseren van een tijdige en correcte boekhouding.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden omvat :

 • Het beheren van de uitvoering en opvolging van facturen : verwerken van inkomende facturen, opmaken van uitgaande facturen, invoeren en coderen van facturen in het systeem.
 • Het opvolgen en afstemmen van intercompany transacties.
 • Het opvolgen van het goedkeuringsproces van inkomende facturen.
 • Het ondersteunen bij het invoeren van fiscale aangiftes, zoals BTW en Intrastat.
 • Het overzichtelijk maken van bepaalde deelaspecten van de boekhouding (opstellen en bijhouden financiële dagboeken, overzicht opmaken van klanten en leveranciers).
 • Dit alles in lijn met de wettelijke en conventionele richtlijnen.
 • Profiel

  Je beschikt over een bachelor Accountancy-Fiscaliteit of A2 in een economische richting en kan terugblikken op enkele jaren relevante werkervaring.

  Je bent analytisch en nauwkeurig. Je neemt graag initiatief en je bent leergierig ingesteld. Je werkt graag zelfstandig en je bent stressbestendig.

  Je wordt tewerkgesteld vanuit onze kantoren te Hofstade / Aalst.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier