Financieel adviseur
Farrow +Dutch
Helmond, Netherlands
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Financieel Adviseur

Ben jij de bevlogen businesspartner met een brede financieel-economische achtergrond? Wiens kwaliteiten goed tot uiting komen als gesprekspartner voor management, directie en bestuur?

Word onze nieuwe financieel adviseur bij de gemeente Helmond!

Zo ziet de functie eruit :

Als financieel adviseur kom je te werken in een team van financieel adviseurs, beleidsmedewerkers, ondersteuning financieel adviseurs, fiscalisten en subsidie specialisten.

Jouw verantwoordelijkheid ligt in het adviseren, regisseren en ondersteunen van de financiën. Zaken waar jij altijd rekening mee houdt, zijn de politiek-bestuurlijke vraagstukken, financiële beleidskaders en -doelstellingen over de haalbaarheid van de beleidsontwikkelingen.

Samen met team Advies en Beleid adviseer je over de kwaliteit van de financiële besluitvorming en de begrotingsuitvoering.

Daarnaast neem je deel aan projecten en werkgroepen over het ontwikkelen en implementeren van financiële regelgeving, instrumenten en processen.

En bij het uitvoeren van al jouw werkzaamheden weet jij continu trends en risico’s te signaleren. Als geen ander!

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

 • Omdat je te maken krijgt met een divers landschap en verschillende soorten projecten, kun jij je als financieel adviseur optimaal ontwikkelen.
 • Maandelijks ontvang je een aantrekkelijk brutosalaris van minimaal € , - en maximaal € , - ( 36 uur, afhankelijk van je opleiding en ervaring).
 • Je krijgt een individueel keuzebudget dat bestaat uit : 8% vakantiegeld, 6,75% eindejaarsuitkering, 1,5% levensloopbijdrage en 1,6% waarde voormalige verlofuren.
 • Je kunt genieten van 144 uren per jaar, twee carnavalsdagen, max. vijf brugdagen per jaar en nog veel meer vrije dagen!
 • In overleg krijg je de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen tussen en uur.
 • Wil je verhuizen naar Helmond? Ook die mogelijkheid krijg je (incl. tegemoetkoming verhuiskosten)!
 • Wat neem je mee?

 • Hbo+ / wo werk- en denkniveau met een brede én gespecialiseerde kennis van financiën en bedrijfsvoering.
 • Je hebt relevante werkervaring in het (strategisch) adviseren van directie en management.
 • Je bent vaardig in het opstellen van financiële adviezen en rapportages.
 • Je kunt makkelijk communiceren met diverse lagen binnen de gemeente en zoekt de verbinding op met collega’s en belanghebbenden.
 • Waar verbetering nodig is, ben jij iemand die denkt in mogelijkheden.
 • Keuze gemaakt?

  En kom jij ons team versterken? Laat van je horen! Een eerste kennismaking heb je met Rob Hounjet en Liza Lembeck van Farrow + Dutch.

  Vervolgens maak je kennis met Rien van Heukelom en een recruiter van de gemeente Helmond, gevolgd door een verdiepingsgesprek.

  Een test kan deel uitmaken van de procedure.

  Heb je vragen? Neem gerust contact op met :

  Liza Lembeck

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier