ASSISTANT FILLIAALLEIDER DOE-HET-ZELF
manpower
Arendonk, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Je stimuleert alle medewerkers om een klantgerichte service te bdiende en de winkel op orde te houden. Je stekkt ook zelf de handen mee uit de mouwen, stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers.

Je begeleidt hen door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

Client Description

Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen.

Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.

Welcome to a world of opportunity!

Manpower Turnhout zoekt :

Assistant Winkelverantwoordelijke doe-het-zelf

Candidate Profile

Je hebt enkele jaren ervaring in de distributie en je wenst hierin jouw loopbaan verder uit te bouwen. Je hebt affiniteit met doe-

het-zelfartikelen, kennis van sanitair is een plus. Je bent in staat om mensen te coachen en aan te sturen. Je kan stresssituaties aan en weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan.

Je bent flexibel en bereid om in het weekend te werken.

Client Offer

Je kan rekenen op een afwisselende job met tal van verantwoordelijkheden. Je komt terecht in een tof team van collega's.

Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.

Interesse? Bel 014 40 72 90 of mail je cv naar office.turnhout manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier