Bijzonder Assisterend Academisch Personeel
Vrije Universiteit Brussel
Brussel, Belgium
10 dagen geleden

Functie

 • Onderwijsdomein : chemie en materialen
 • Onderzoeksdomein : Fysicochemie en polymeerwetenschappen, (physical chemistry and polymer science)
 • Onderwijs

  Organisatie en begeleiding van onderwijsopdrachten van de vakgroep Materialen en Chemie (MACH).

  De opdracht situeert zich hoofdzakelijk in de master ingenieurswetenschappen en betreft vakken over chemie en polymeren.

  Kennis van Engels is noodzakelijk. Kennis van het Nederlands is een pluspunt.

  Onderzoek

  Het doctoraatsonderzoek zal zich situeren in één van de domeinen van de onderzoeksgroep Physical Chemistry and Polymer Science (FYSC).

  De overkoepelende thema’s zijn : polymeren, duurzame materialen voor energie, gevorderde thermische analyse, niet-traditionele cementen, 3D printing.

  Interesse in experimentele en modeleringstechnieken is een pluspunt. Zie website / fysc voor meer informatie. Kennis van Engels is noodzakelijk.

  Overige

  Een bijdrage aan de algemene uitstraling van de faculteit wordt verwacht.

  Vragen betreffende inhoud?

  Profiel

  Diploma master of science in ingenieurswetenschappen bij voorkeur in het domein chemie en materialen of master of science in wetenschappen bij voorkeur in het domein chemie.

  De kandidaat (m / v) moet in staat zijn onderwijs te verstrekken in het Engels, en moet het Engels beheersen zowel voor mondelinge als voor schriftelijke communicatie.

  Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

  Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

  Aanbod

  Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving.

  Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.

  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

  In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.

  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.

  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier