operator
Randstad
Houthalen-Helchteren
1 dag geleden

job description

Voor onze klant in Houthalen-Helchteren, actief in de betonsector, zijn we op zoek naar eenoperator. De operator bedient de nettenmachine in Houthalen en in Opoeteren.

De nettenmachine bestaat uit grote rollen ijzerdraad. Deze worden afgerold en tot baren geknipt. Op de aangegeven maat en diktes.

Die baren worden vervolgens horizontaal en verticaal op elkaar gelegd en tenslotte aan elkaar gelast. Dit gebeurt allemaal machinaal.

Je taken bestaan hoofdzakelijk uit machinebediening alsook een klein gedeelte onderhoud (vb kleine pannes oplossen aan de computergestuurde machines) en goederen met de rolbrug verplaatsen.

qualification

 • Je werkt nauwkeuring.- Je kan zelfstandig werken.- Je bent bereid 1 week in de middagpost in Houthalen-oost te werken en 1 week in de nachtpost in Neeroeteren.
 • Aanbod : - Je werkt met een weekcontract - 1 week in de middagpost 1 week in de nachtpost - Goede verloning - Maaltijdcheques - Kilometervergoeding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier