orderpicker 2 ploegen wilsele
Randstad
Wilsele, Vlaams-Brabant
1 uur geleden

job description

Ben je graag een hele dag actief bezig? Kan je fysiek zwaar werk aan? Leer jij graag bij en ga je het liefst aan de slag in een job waarin je kan groeien?

Lees dan hieronder zeker verder!Je wordt een expert in : - het klaarmaken van bestellingen met behulp van een voicepick-

systeem.- het cannen en sorteren van de binnenkomende goederen.- het correct plaatsen van de producten in het magazijn met een elektrisch pallet.

 • het verpakken van bestellingen op maat van de klant.- het laden en lossen van producten.Je werkt in 2 ploegen van maandag tot vrijdag (6u-
 • 14u / 14u-22u met een halfuur betaalde pauze).

  qualification

 • Je bent gedreven en wil heel graag bijleren.- Ervaring is een pluspunt, maar geen must.- Je spreekt vlot Nederlands. Dit is nodig om goed met het voicepicksysteem te kunnen werken.
 • Je kan fysiek zwaardere zaken (zoals zakken potgrond, tuinstoelen, ...) dragen. - Je bent gemotiveerd, je neemt initiatief en je bent een teamspeler.
 • Je gaat aan slag bij een Belgisch bedrijf dat nog steeds jaarlijks groeit. Je krijgt een opleidingstraject op maat en er wordt sterk ingezet op je groei binnen de job.

  Een meter / peter maakt je tijdens de eerste weken wegwijs in de job en het bedrijf. Jaarlijks worden er opleidingsmomenten voorzien rond veiligheid, systeemkennis ed.

  Er is een cafetaria waar je kan lunchen; er is koffie, thee, frisdrank, gratis soep en fruit beschikbaar. Je kan doorgroeien binnen het bedrijf en na verloop van tijd kan je ook als lader / losser / reachtrucker aan de slag gaan.

  Na een positieve periode van max. 6 maanden krijg je een vast contract. Je loonpakket bestaat uit een loon van €12,55 / u met ploegenpremies (vroege ploeg : €0,75 / u, late ploeg : €1,25 / u).

  Heb je interesse en / of vragen? Solliciteer online via MyRandstad, bel ons op 016-27 04 30 of stuur ons je motivatie + cv door naar leuvenhageland 812 randstad.be. Hopelijk tot snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier