Projectmanager Residentiële Elektriciteit
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
2 dagen geleden

Over de functie

Als Project Manager Residentiële Elektriciteit organiseer, plan en controleer je alle activiteiten in verband met jouw projecten.

Je vertegenwoordigt het bedrijf bij klanten en partners. Je leidt en motiveert bekwame teams van medewerkers per project binnen het bedrijf en je bent eindverantwoordelijke voor jouw projecten in uitvoering, zowel technisch als financieel.

Je draagt als Project Manager Residentiële Elektriciteit zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste, systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen.

Hierbij ben je als Project Manager Residentiële Elektriciteit diegene die ervoor zorgt dat technische maar ook organisatorische en commerciële problemen doelmatig aangepakt en opgelost worden.

Functie eisen

 • Master- of bacheloropleiding elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Ervaring in projectleiding in een relevante sector
 • People manager met interesse voor techniek
 • Een klantgerichte en assertieve persoonlijkheid met sterke commerciële en sociale vaardigheden
 • Vloeiend Nederlands, Kennis van Frans, Engels en Duits is een meerwaarde
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een multi-technische specialist die zich bezig houdt met ontwerp, installatie, beheer en onderhoud voor verschillende organisaties in verschillende sectoren.

  Je kan rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. Verder kom je terecht in een innovatieve omgeving waar ruimte is voor je ideeën en ambities.

  Project Sourcing

  Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven.

  Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied.

  Meer weten over project sourcing?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier