New Product Developer - Ma.
HR Flux
Mouscron, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie Als New Product Developer bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten (recepten en / of verpakking).

U bent verantwoordelijk voor het volledige ontwikkelingsproces van A tot Z, d.w.z. van labotest over trials t.e.m. validatie voor productie.

U behoudt continu voeling met de markt (klanten, concurrenten, ) en trends, initieert ideeën, organiseert proefsessies, garandeert de kwaliteitsvereisten en gaat eventueel op zoek naar nieuwe leveranciers met oog op productie.

U werkt hiervoor nauw samen met onze Product Managers die u voorziet van alle nodige input met oog op marketing en met wie u streeft naar een optimaal productengamma in termen van prijs-kwaliteit en productiewinsten.

Zelf stuurt u een team aan waartoe behoren een kok, een labo assistent en een product specification specialist en rapporteert u aan de marketing director.

 • Het Profiel U beschikt over een bachelor (bvb. voedings- en dieetkunde) of master diploma (bvb. Ir. of Ing. met specialisatie Voeding) en heeft reeds een eerste ervaring in product development in de voedingssector achter de rug U heeft een passie voor voeding in al zijn facetten (smaak, voedingswaarde, ) Als project manager behoudt u steeds het overzicht en slaagt u erin om efficiënt samen te werken met tal van verschillende afdelingen binnen Mydibel (sales, productie, kwaliteit, marketing, aankoop, ) U bent creatief, ondernemend, hands-on ingesteld en getuigt van een goed logisch-analytisch denkvermogen Goede beheersing van het Engels en het Frans is aangewezen;
 • bijkomende talenkennis (bvb. Spaans) is een plus Het Aanbod Een sterk groeiend familiaal bedrijf met korte communicatielijnen en een informele, no-nonsense bedrijfscultuur De kans om initiatieven te nemen en verdere groeimogelijkheden Een aantrekkelijk salarispakket volgens ervaring en competenties met tal van extralegale voordelen en compensatierust

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier