Ruimtelijk planner
Interleuven
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Een belangrijk deel van je takenpakket bestaat uit het bieden van stedenbouwkundige ondersteuning inzake vergunningenbeleid en / of handhaving aan gemeenten.

Hierbij werk je ter plaatse bij de gemeente met de ambtenaren mee aan de inhoudelijke behandeling van de omgevingsdossiers en / of aan de preventieve en reactieve omgevingshandhaving.

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor en werkt mee aan : o.a. het opmaken van stedenbouwkundige ontwerpen en projecten, woon-, lokalisatie- en planologische studies, het opstellen van gemeentelijke ruimtelijke beleids- en visieplannen, RUP’s, ontwerpen van publieke ruimten, ontwikkeling van bedrijventerreinen en woonprojecten.

Je werkt adviserend en ondersteunend naar en voor de gemeenten van het arrondissement Leuven en woont daartoe ook de vergaderingen bij.

Je bent houder van een diploma hoger onderwijs of universitair in een wetenschappelijke richting met bijzondere affiniteit inzake ruimtelijke ordening, of gelijkwaardig op basis van opleidingen en / of verworven kennis terzake.

Je hebt een goede kennis van de regelgeving inzake ruimtelijke ordening en omgevingshandhaving. Je hebt een vlotte schriftelijke en gesproken taalbeheersing en bent bedreven in presentatie- en vergadertechnieken.

Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en je bent flexibel inzetbaar in diverse projecten. Je bent altijd bereid om bij te scholen.

Functierelevante ervaring is een pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier