Administration Officer (m/v)
Konvert Office Brussel
Sint-Joost-ten-Node, BE
5 dagen geleden

Profiel

Heb jij affiniteit met de psychologie? Ben je op zoek naar een administratieve functie in teamverband?Voor onze klant zoeken we een Administration Officer die het aanspreekpunt wordt van psychologen en hun patiënten.

 • Je helpt psychologen die vragen hebben of problemen ondervinden bij het doorlopen van de inschrijvingsprocedure of bij het gebruik van de website en databank, zowel per mail als per telefoon.
 • Je staat in voor een nauwkeurige verwerking van administratieve dossiers.- Waar nodig spring je bij in de ondersteuning van interne projecten : je leidt projecten die de werking beogen te verbeteren, je organiseert vergaderingen en verzorgt de verslaggeving.
 • Je helpt bij vertalingen en maakt overzichten van verschillende soorten informatie, enz.- Je hecht belang aan grondig uitgewerkte teksten en correcte vertalingen.

 • Je staat in voor eenvoudige boekhoudkundige taken.- Je helpt bij het ontwikkelen van officiële communicaties.- Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.
 • Aanbod

  Communicatieacties over de activiteiten van de organisatie uitdenken. De administratie en boekhoudkundige gegevens van een organisatie of dienst opvolgen.

  Aanvraagdossiers voor sociale hulp samenstellen en administratief opvolgen. Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, .

 • Personen onthalen en hun vraag identificeren. Telefonische oproepen aannemenDoorverbinden naar de gevraagde gesprekspartnersEen boodschap noteren.
 • Administratieve dossiers samenstellenGegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren - Optie vast- Opleidingen- Een organisatie met een dynamische en gedreven cultuur en collegiaal klimaat.

  Vereiste kwalificaties

  Wie ben jij?- Je beschikt minstens over een bachelordiploma in officemanagement of psychologie. - Je bent proactief, stressbestendig, diplomatisch en communicatief.

  Integriteit, confidentialiteit en discretie zijn belangrijke waarden voor jou.- Je bent een energieke en flexibele teamplayer.

 • Je beheerst het Nederlands en hebt een goed niveau van het Frans. - Je hebt een goede kennis van MS Word, Excel en Outlook.
 • Je bent klantgericht. Vind jij je terug in bovenstaand profiel? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar brussel.office konvert.be.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier