Heftruckchauffeur (Volcontinu 5 PL)
AGO Jobs & HR
Ronse, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant regio Ronse, gespecialiseerd in het produceren van kunststofverpakkingen, gaan wij op zoek naar een heftruckchauffeur die in 5 ploegen wil werken.

Volgende taken behoren tot uw takenpakket : - de bevoorrading van verpakkingsmaterialen aan de productiemachines en het laden van de automatische verpakkingseenheden-

het correct transport van de gestapelde goederen (lege flessen) van de machines naar de wikkelstraten- het bedienen van de wikkelstraat en ontstoren indien nodig-

de correcte en veilige stapeling in het magazijn met behulp van het scansysteem- het bewaken van de orde en netheid op jouw werkpostEens je jouw job als heftruckbestuurder in de productie goed onder de knie hebt, wordt er een opleiding voorzien in één van de magazijnen inkomende en uitgaande goederen, teneinde als volwaardige heftruckbestuurder in het team.

Je bent heel bedreven in het veilig gebruik van de vorkheftruck.Je kan zelfstandig werken en bent gedreven om met het bedrijf mee te groeien.

Na je opleidingsperiode ben je bereidt om in het volcontinu systeem (5- ploegen) ingeschakeld te worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier