PROJECT MANAGER AUTOMATISERING HVAC
Vma
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De VMA cluster is een klantgerichte organisatie, die gedrevenheid, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt.

Onze loyaliteit, toewijding en respect voor medewerkers, klanten en partners is cruciaal om onze doelstellingen te bereiken.

De VMA cluster is actief in het volledige spectrum van de multi-technische installaties en technologie. Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op het aanbieden van groei aan onze klanten in diverse sectoren.

Met meer dan 850 personeelsleden waarvan 275 ingenieurs / bachelors staan we dagelijks ter beschikking van onze klanten.

De omzet van de VMA cluster bedroeg in 2018 meer dan 180 Miljoen Euro. Gezien de regionale aanwezigheid staan de diverse business units dichtbij hun medewerkers en klanten.

Dag na dag werken wij aan de uitbreiding van onze strategie en om onze sterke groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project Manager Automatisering HVAC (M / V / X) : Project Manager Automatisering HVAC Functieomschrijving : Samenwerken in een multidisciplinair team voor het realiseren van zeer belangrijke en boeiende projecten.

Ontwerpen van elektrische plannen en schema’s PID van het project. Kiezen en bestellen van het materiaal. Opvolgen van de uitvoering van het project, leiden van teams elektriciens en programmeurs.

Ontwerpen en programmeren van PLC, GBS Testen en inbedrijfname van installaties. Projectleiding voor deel elektriciteit / automatisering.

Jouw profiel : Diploma Master of bachelor elektromechanica & automatisering of gelijkwaardig met minimum 5 jaar ervaring.

Creatief en meedenkend in de verschillende processen van de projecten HVAC. Communiceert gemakkelijk met klanten en studiebureau.

Zin voor verantwoordelijkheid. Belangrijke kenmerken van uw persoonlijkheid zijn, stiptheid, orde, zin voor organisatie en initiatief.

Ons aanbod : Je maakt deel uit van een groeiende onderneming die deel uitmaakt van de industriële groep CFE met meer dan 8.

000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig. Een gevarieerde job met veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Een omgeving waar enorm veel kennis aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om te leren en je te ontplooien.

Een collegiale en professionele werksfeer. Op regelmatige basis interne en externe opleidingsmogelijkheden. Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen.

Interesse in deze vacature? Stuur je cv en motivatiebrief naar of solliciteer online.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier