Industrieel reiniger (Dag) - Regio Deinze - Camionette van het werk! (M/V/X)
Over Ago
Astene
5 dagen geleden

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een industrieel reiniger. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche.

De firma is wegens een vertrek van een collega op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als industrieel reiniger instaan voor de volgende taken :

 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het reinigen van silo-installaties in de bakkerijsector.
 • Een gezonde variatie van administratie, reinigen, herstellingen en onderhoud zorgt voor heel wat variatie en mogelijkheden.
 • Tenslotte is occasioneel werken in het buitenland mogelijk.
 • Vereisten

 • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, orde en netheid en kan zelfstandig aan het werk.
 • Werken in de hoogte vormt voor jou geen probleem.
 • Indien je reeds enige ervaring in de industriële reiniging kan voorleggen is dit zeker een pluspunt.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Aanbod

  Je krijgt een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen in functie van ervaring, inzet en motivatie. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, actief in een sterk internationale context.

  De werksfeer zelf kan worden omschreven als zeer aangenaam, dynamisch en professioneel. Binnen het team kan je terugvallen op de jarenlange ervaring van jouw enthousiaste collega 's.

  De firma is trouwens zeer vlot bereikbaar. Interesse? Mail jouw cv naar gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier