Departement Chemie
KU Leuven
Leuven
17 dagen geleden

Het Departement Chemie maakt deel uit van de Groep Wetenschap en Technologie van de KU Leuven. Het Departement Chemie staat sterk in verschillende onderzoeksdomeinen.

Naast dit toonaangevende onderzoek, verzorgt het Departement ook heel wat kwalitatief hoogstaand onderwijs. Om onze onderwijsopdracht verder optimaal te kunnen verwezenlijken, zoeken wij een praktijkassistent biochemie-biotechnologie.

 • U hebt bij voorkeur een diploma van Doctor in de Wetenschappen : Biochemie-Biotechnologie (of equivalent).
 • U hebt aantoonbare kwaliteiten voor het academische onderwijs in de biochemie-biotechnologie. Onderwijservaring op universitair niveau is een pluspunt.
 • U beschikt over communicatieve vaardigheden en u bent collegiaal ingesteld.
 • De bestuurstaal van de KU Leuven is het Nederlands. Bij de aanwerving dient u voldoende Nederlands te kennen om de voorziene onderwijstaken succesvol te kunnen uitvoeren.

 • U verstrekt kwalitatief hoogstaand onderwijs in het gebied van de biochemie-biotechnologie. U begeleidt externe stages.
 • U verzorgt uw onderwijs overeenkomstig de visie van de KU Leuven op activerend en onderzoeksgebaseerd onderwijs en maakt gebruik van de mogelijkheden voor onderwijskundige professionalisering die de Faculteit Wetenschappen en de universiteit aanbieden..
 • Uw onderwijstaken situeren zich in de volgende opleidingsonderdelen :

  Voor de bachelor biochemie-biotechnologie :

  G0O53C Moleculaire biologie (semester 1)

  G0N20E Dynamische biochemie(semester 2)

  G0O57C Geïntegreerdpracticum (semester 2)

  Voor de master biochemie-biotechnologie :

  G0G74A Dynamische biochemie II (semester 1)

  G0V97A Externe onderzoeksstage (semester 2)

  G0M72A Externe stage : professionalisering (semester2)

 • U neemt taken van interne en externe, wetenschappelijke en andere dienstverlening op in het departement chemie.
 • U begeleidt mee de zelfevaluatiegesprekken van de bachelor- en masteropleidingen Biochemie en biotechnologie in het kader van de interne kwaliteitszorg (COBRA).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier