persoonlijk assistent
Randstad
Oostakker, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor regio Oostakker zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent voor een dame met een visuele beperking.Ze zoekt momenteel assistentie voor 's ochtends en 's avonds om haar te begeleiden van haar woonplaats tot aan het station / bushalte en terug.

Dit in combinatie met boodschappen doen en haar wegwijs maken in het dorp aangezien ze pas zal verhuisd zijn.Ze heeft assistentie nodig van maandag tot vrijdag maar ook soms in het weekend en kan flexibel afspreken.

qualification

Ervaring in het werken met mensen met een visuele beperking is een pluspuntJe bent flexibel inzetbaarStudenten komen ook in aanmerkingBij voorkeur ben je woonachtig in de regio van OostakkerJe kan een wagen voorzien voor het vervoer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier