Service Medewerker Property Care
Rentokil
Vlaanderen
4 dagen geleden

De organisatie

Als onderdeel van Rentokil Initial is Rentokil Pest Control de marktleider in zakelijke en particuliere ongediertebestrijding en -

preventie. Onze training, ondersteuning, carrièremogelijkheden en beloningssystemen zijn uniek. Wij hebben regelmatig vacatures op het gebied van service, verkoop, administratie en management in heel België.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en zelfstandige baan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Functie en verantwoordelijkheden

Als Rentokil Servicemedewerker Propertycare sta je in voor de bescherming van gebouwen tegen ongedierte en houtaanstastende organismen.

Tijdens je opdrachten breng je op gebouwen vogelweringen en andere weringssystemen aan, bestrijd je houtborende insecten en houtaantastende zwam.

Hiernaast sta je in voor het onderhoud van een portfolio vliegenvangers. Veiligheid en kwaliteit staan steeds bovenaan binnen onze organisatie .

Deze functie biedt een brede waaier aan werkzaamheden, waardoor routinewerk uitgesloten worden. Je opdrachten zullen voornamelijk gepland worden op Vlaanderen, maar voor grotere werven strekt het werkgebied zich uit over Belux.

Veiligheid en kwaliteit staan steeds bovenaan binnen onze organisatie. Hiervoor kan je rekenen op een doorgedreven opleiding, een veilige werkomgeving, een degelijke uitrusting en de nodige support tijdens het werk.

Jouw profiel

Naast een goed technisch inzicht en vaardigheden, verwachten we een probleemoplossende aanpak en hoge graad van zelfstandigheid op de werf.

Na je opleiding werk je hoofdzakelijk alleen tijdens je opdrachten, maar op termijn zal je regelmatig een aantal handlangers op de werf aansturen.

Je werkzaamheden leunen voornamelijk aan bij activiteiten die gerelateerd zijn met de bouw.

 • TSO diploma, min. 5jaar ervaring in de bouwsector;
 • Service gedreven enthousiasme en een positieve klantgerichte instelling;
 • Een doorzetter, met de wil om te leren;
 • Representatief en communicatievaardig;
 • U bent flexibel en vindt plezier in het contacten leggen met klanten
 • U neemt verantwoordelijkheid als aanspreekpunt van het bedrijf en bent kwaliteitsbewust;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • U bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Wij bieden

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris met interessante extralegale voordelen, afgestemd op jouw kwalificaties.

  Opdrachtgever

  Rentokil Pest Control België NV

  Carine Bonza E :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier