Online Customer Engagement Manager
Carrefour
BrusselBelgium
9 dagen geleden

Wie zijn wij?

Het Loyalty / Customer Engagement team van Carrefour België maakt deel uit van het CMI departement (Customer Marketing & Insights).

Deze afdeling groepeert analytische activiteiten (marktstudies, klantenstudies, geomarketing, customer intelligence, targeting en campaigning) en commerciële activiteiten (media regie, getrouwheid).

Het team Loyalty / Customer Engagement komt met aantrekkelijke en coherente voorstellen voor onze klanten, gebruikmakend van de data en van alle contactmogelijkheden met onze klanten waar we over beschikken.

Alles staat en valt met de Carrefour Bonus Card. Wij verzorgen de communicatie en de dagdagelijkse opvolging van het getrouwheidsprogramma.

Daarnaast gaan we actief aan de slag met de data van de Carrefour Bonus Card en werken we daar gepersonaliseerde campagnes mee uit : de beste aanbieding op het beste moment via het beste kanaal !

Wij zijn momenteel op zoek naar een Online Customer Engagement Manager om ons team te versterken.

Je ontwikkelt een duidelijke visie op het vlak van gerichte online activatie. Je zorgt voor coherente campagnes en targeting om de klanten gepersonaliseerde en omnichannel ervaringen te kunnen bezorgen.

Je definieert de behoeften van de business in overleg met Marketing en de afdeling Digital op het gebied van personalisatie, customer life cycles, trigger marketing en marketingautomatisering via emails, social media en sites.

Je volgt de ontwikkelingen op samen met de technische teams.

Je beheert de planning van de gerichte digitale acties bij Carrefour.

Je meet en verbetert de campagnes constant en je definieert ook de beste KPI’s hiervoor.

Je identificeert nieuwe mogelijkheden op het vlak van het digitale en stelt nieuwe acties voor om de campagnes te verbeteren en te optimaliseren.

Je beheert het online getrouwheidsbudget.

Je volgt het online verkoopsplan dagelijks op : opzetten van marketingcampagnes, verkopen van de campagnes aan het top management, briefing naar de technische ploegen, monitoring van de verzonden acties, presentatie van de resultaten.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de Marketing, Digital, Campaign Executives, Campaign (Database) Manager, Customer Intelligence

Wat kan jij ons bieden?

Je bent in het bezit van een Masterdiploma Marketing, Economische Wetenschappen, Bedrijfsbeheer, en je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring verworven in CRM in een gelijkaardige functie

Je hebt ervaring met automatisering van customer life cycles en gebruik van triggers.

Je kent Adobe Campaign of een andere CRM tool om campagnes te beheren.

Je bent klantgericht en gepassioneerd door alles wat met het digitale en CRM te maken heeft.

Je werkt resultaatgericht en je beschikt over een goede kennis van de KPI’s voor het meten van campagnes.

Je werkt op een flexibele, autonome en georganiseerde manier.

Je legt makkelijk contacten en je werkt graag samen met je collega’s en externe partners.

Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

Wat bieden wij jou?

Een unieke kans binnen een snel groeiende afdeling in een multiculturele omgeving waar je werkt met state-of-the art technologieën en tools

Een boeiende functie en uitdagende projecten met een reële impact op processen en beleidsbeslissingen

Een interessant aanbod aan opleidingen, deelname aan conferenties en ontwikkelingsmogelijkheden

Een contract van onbepaalde duur bij één van de grootste Europese distributeurs

Een aantrekkelijk salaris met bedrijfswagen en tankkaart, aangevuld met een pakket aan interessante extra-legale voordelen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier