automekanieker
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Een test op de weg uitvoeren met een particulier of industrieel voertuigGerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen koolwaterstoffen smeermiddelen.

 • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoerenEen voertuig klaarmaken voor levering of gebruik (schoonmaken aan de binnen- en buitenkant vloeistofpeilen bijvullen.
 • De opvolggegevens van interventies registeren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienstHet voertuig testen en afstellenMotoren versnellingsbakken koppelingen ophangingen starters.
 • vervangen of herstellenDe werkzone opruimen en schoonmaken en basisonderhoud uitvoeren aan gereedschappen en installatiesEen priv√©voertuig naar zijn leverings of afhaalbestemming rijden (vervoer tussen sites terughalen.
 • De aard van de interventie bepalen op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten
 • Je hebt ervaring je bent op je gemak met carburators remmen en ophangingJe bent een probleem oplosser die zelfstandig kan werken en die blijft zoeken tot het perfect isJe wilt en kan werken aan de mooiste oldtimers ter wereldErvaring met Ferrari Porsche en Engelse merken is een pluspunt

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier