Junior projectleider (m/v)
Konvert Construct Ieper
Vlamertinge, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een junior projectleider. Je bent verantwoordelijke voor de uitvoering en opvolging van verschillende projecten in de industriebouw.

Je vormt het aanspreekpunt voor de klanten en voert de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers. Je staat administratief sterk en woont de verschillende werfvergaderingen bij.

Je staat in nauw contact met de betrokken partijen en met de collega's op de werf. Je staat in voor de veiligheid op de werf en waakt over het budget en de planning

Aanbod

De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren. Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren.

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren.

De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen. De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen.

Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren. Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf.

Samen met een klant een werf opleveren. Specifieke attesten van het personeel controleren. Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren

Wij bieden een voltijdse job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een familiale KMO met een no-nonsense mentaliteit.

We voorzien een aantrekkelijk loonpakket inclusief maaltijdcheques en een firmawagen. Intern zijn de nodige opleidingen voorzien.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij iemand met een passie voor de bouwsector. Je bent thuis in MS-Office en bent vertrouwd met de bouwsector.

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en je kan ook een aardig woordje Frans. Ervaring is een pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier