Quality Engineer
Whoohoo® Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Als quality engineer werk je mee aan het uitbouwen en implementeren van de kwaliteitsbeheersystemen. Je garandeert dat het systeem correct wordt geïmplementeerd en opgevolgd volgens de verschillende ISO normen.

Jij, als quality engineer, spoort medewerkers aan tot een voortdurende verbetering van het kwaliteitsbewustzijn door op maat gemaakte trainingen.

Je bent ook het aanspreekpunt van onze klanten en je zal instaan voor interne audits.

Als Quality Engineer :

 • Heb je een bachelor opleiding gevolgd richting Chemie
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels.
 • Heb je 2 jaar relevante ervaring
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.

  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier