Productiemedewerker (m/v)
Accent
Willebroek, BE
4 dagen geleden

Onze klant leverde de synergie voor hetherkeuren en onderhouden van recipi nten voor medische en specialegassen en een tweede in Nederland voor de inspectie en hetonderhoud van recipi nten voor acetyleen.

Beide ondernemingenvormen inmiddels een gerespecteerde aanvulling aan de elektronica-medische en Industri le gasindustrie.

Onze klant hun kernactiviteitwordt gedreven door een uitmuntende dienstverlening en overtreftveelal de verwachtingen van hun klanten mede dankzij het gebruikvan de best beschikbare technologie n en een goed opgeleid teamsteeds met respect voor hun omgeving en de veiligheid van hunwerknemers!

Functiebeschrijving

Benjij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel n heb jeook techniek in je vingers? Dan ben jij misschien wel deproductiemedewerker die we zoeken! Onze klant is gespecialiseerd inhet herkeuren en onderhouden van gasflessen en zijn op zoek naarproductiearbeiders die ook goed overweg kunnen met de computer.

Benje niet bang om je handen vuil te maken is nauwkeurig werken jouwlijfmotto en kan je ook nog vlot gegevens opzoeken en verwerkenstuur dan zeker jeCV!

Functie-eisen

 • Benje flexibel om te werken in een tweeshiftensysteem?
 • Ben je een gemotiveerde werkkracht n heb jede 'drive' om bij te leren en je te ontwikkelen?
 • Heb je oog voor kwaliteit en zin inverantwoordelijkheid?
 • Wil je graag aan de slagin een aangenaam familiebedrijf met concrete groeimogelijkheden?
 • Ervaring in een productieomgeving of eentechnische opleiding is alvast een meerwaarde.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Zebieden je een zeer uitdagende job met enige verantwoordelijkheidbinnen een aangename 'hands on' familiale sfeer. Daarnaast krijg jeeen uitgebreide on-the-job opleiding.

  Je verloning is zekercompetitief en daarbovenop zijn er nog talrijke extralegalevoordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier