Chauffeur CE metaal (38.5 uur/ week) - 16 euro per uur!
Actief Interim Westmalle
Hoogstraten, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Wil jij werken als chauffeur maar werk je liever niet meer te veel uren? Kom je met plezier uit jouw vrachtwagen om te laden op de bouwwerven?

Kunnen wij jou helemaal overtuigen met een prachtig uurloon van 16 euro per uur? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat!

Wij zijn een familiebedrijf die actief zijn in de sector metaal. Bij onze klanten zijn wij geliefd omwille van onze goede service en onze flexibiliteit bij last minute wijzigingen.

Om onze 3 huidige chauffeurs te ondersteunen, zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je bij ons verwachten?

 • Jij levert op verschillende werven metaal zoals prefab balken, netten, poutrels, spanten, betonijzer, buizen, kokers enz.
 • Jouw klanten zijn (kleinere) aannemers die vooral op werven zitten in een straal van 30 kilometer rond Malle (tot de haven van Antwerpen).
 • Sporadisch zal je iets verder rijden.

 • Afhankelijk van de bestellingen, zal jij 5 tot 7 stops per dag doen. Met alle plezier klim jij op en af jouw vrachtwagen.
 • Met jouw autolaadkraan zal jij de bestelling op de werf leggen. Op de werven liggen vaak rijplaten over de modder.

 • Ben jij op tijd terug? Dan help jij jouw collega 'lader' mee de vrachtwagen laden. Je kan dit vergelijken met het spelletje 'tetris' maar dan in het groot! Samen bekijken jullie op basis van de route, de vorm en de zwaarheid van de goederen, hoe jullie de vrachtwagen het meest efficiënt kunnen laden.
 • Uiteraard staat veiligheid hier op nummer één.

 • Tijdens het laden maken jullie gebruik van een laadkraan en een rolbrug.
 • Ben je iets later bij jouw klant? Dan geef je hen eventjes een belletje.
 • Met welke vrachtwagen rij je en hoeveel uren werk je?

  Jij zal met een vrachtwagen met trekker oplegger rijden waarvoor je een rijbewijs CE nodig hebt. Op de vrachtwagen staat een autolaadkraan.

  Jij werkt 38.5 uur per week. Normaalgezien werk je tussen 6 uur en 14 uur. Bij enorme drukte kan je mogelijk iets langere dagen maken maar dit is in eerste instantie niet de bedoeling.

  Werk jij liever 4 langere dagen per week i.p.v. 5 dagen of wil je op termijn liever 1 dag magazijnwerk doen? Ook dit is bespreekbaar bij ons!

  Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en je wil 38.5 uur per week werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier