Medewerker Customer Service
AGO Jobs & HR
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
7 dagen geleden
source : Jobat

Voor een internationale speler, zijn wij voor hun vestiging in Leuven op zoek naar een Medewerker Customer Service. Jouw takenpakket bestaat uit : -

Bestellingen plaatsen en opvolgen bij interne en externe klanten. - Klanten telefonisch en elektronisch ondersteunen bij vragen over bestellingen.

 • Facturatie en betalingen controleren en opvolgen. - Procedures volgen binnen het systeem van de vestiging.- Administratieve afsluiting van de maand, kwartaal en jaar.
 • Ondersteunen van andere afdelingen.- Telefonisch aanspreekpunt zijn en doorverbinden naar de juiste personen.
 • Je hebt minstens een diploma middelbaar onderwijs. Qua talenkennis beheers je zeer goed het Engels en Nederlands. Kennis van het Frans en Duits is een pluspunt.

  Microsoft Office en Outlook kent geen geheimen voor jou. Kennis van Oracle is een pluspunt. Zelfstandig, klantvriendelijk, flexibel en nauwkeurig zijn kwaliteiten die jou beschrijven.

  Je leert graag bij en gaat efficiënt te werk, met extra aandacht voor orde en kwaliteit.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier