Customer Service & Supply Chain medewerker (Vast contract)
Bright Plus
Zoersel, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De job Wij zijn op zoek naar een spin in het web die enerzijds verantwoordelijk is voor het verwerken van de inkomende orders en anderzijds een productieplanning opstelt i.

f.v. deze orders. Binnen deze job multitask je alvast met onderstaande verantwoordelijkheden : Je verwerkt / factureert alle inkomende orders en informeert de klant over de leverdata Je hebt als doel de productie zo optimaal mogelijk in te plannen, dit doe je in nauwe samenwerking met de productieverantwoordelijke Je beheert de voorraad, volgt de aankopen verder op en onderhoudt het contact met diverse leverancier Jouw profiel Voor deze functie als Customer Service & Supply Chain Medewerker zoeken we een dynamische Bachelor die over organisatietalent beschikt.

Daarnaast ben je van nature uit een doener die vertrekt vanuit een klant -en resultaatgerichte instelling. Verder vind je je ook terug in orderstaande : Je beheerst een sterke kennis van de Engelse taal Je werkt vlot met MS Office, bij voorkeur met Excel Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent gezond assertief Wat krijg je ervoor?

Wat biedt onze klant jou? Een uiterst uitdagende, gevarieerde én verantwoordelijke functie in een bloeiende KMO Een enthousiast en loyaal team waarbij je je snel zal thuis voelen Een competitief salaris aangevuld met maaltijdcheques Vrijdag een werkdag tot 14H30 en 20 vrij te kiezen verlofdagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier