Evaren projectleider burgerlijke bouwkunde
Colas
Heusden-Zolder, Limb, BE
3 dagen geleden

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd in wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur.

Wij zijn één van de grootste spelers op de Belgische markt in de aanleg van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, fietsostrades, funderingen voor windmolenparken, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers.

Colas Belgium stelt ruim 1100 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en uitmuntende skils telkens de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Als ervaren projectleider burgerlijke bouwkunde heb je de leiding over meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor zowel de coördinatie van de verschillende projecten als voor de technische en financiële opvolging van de werken.

Je dag ziet er als volgt uit :

 • Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers.
 • Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.
 • Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.
 • Je sterktes :

 • Je behaalde je diploma industrieel -of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde aangevuld met een stevige ervaring in gewapende betonconstructies
 • Je beschikt over een praktisch inzicht voor de opmaak van wapeningstekeningen en uitvoeringsplannen
 • Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
 • Ervaring met de uitvoering van betonconstructies en / of prefab-beton is een pluspunt
 • Je beheerst het NL zeer goed, kennis van Frans en Engels is handig meengenomen
 • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidszin en mentale flexibiliteit
 • Je bent een uitstekende communicator
 • Binnen een innovatieve en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België en in het buitenland, permanente (internationale) opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van interessante extra-legale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier