Werkvoorbereider onderhoud biogasinstallaties
BIOGASTEC NV
Gentbrugge, Oost-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Om de continue werking van onze biogasinstallaties te garanderen, hebben we een eigen serviceteam dat zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van de installaties.

Als werkvoorbereider organiseer en bereid je de taken van de servicetechniekers voor. Je voorziet de nodige materialen, maakt de nodige veiligheidsprocedures- en maatregelen en zorgt ervoor dat ze beschikken over de juiste instructies.

Indien nodig, ga je de baan op om ter plaatse de site zelf te bekijken. In samenwerking met magazijn, voorzie je dat de stock van wisselstukken voldoende aangevuld is en administratief op punt staat.

Tot slot werk je mee aan de structurele uitbouw van de afdeling en worden terugkerende problemen intern besproken.

 • Technische vooropleiding : technisch secundair diploma elektromechanica / elektriciteit of bachelor elektromechanica aangevuld met praktijkervaring.
 • Je hebt een goede voorkennis industriële elektriciteit.
 • Je bent sterk in organiseren, communiceren en werkt graag in teamverband met verschillende collega’s.
 • Veilig werken is zeer belangrijk voor jou.
 • Je werkt graag zelfstandig en kan oplossingen bedenken bij problemen.
 • Je werkt vlot met MS Office.
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Bij BiogasTec kom je terecht in een groeiende onderneming die zich engageert in een duurzame relatie met zijn medewerkers.

  Je kan rekenen op de nodige ondersteuning van gemotiveerde, enthousiaste collega’s met vakkennis. Verder kun je rekenen op de nodige opleidingen, die je in staat stellen te groeien in je functie.

  Daarnaast bieden we je een vast contract, een goede work-life balance, een marktconform salarispakket en extralegale voordelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier