HB A Geneesheer Specialist in Geriatrie
Le Centre Hospitalier Universitaire Brugmann
Brussel, BE
5 dagen geleden

Werken bij het UVC Brugmann is streven naar uitmuntendheid en samen de attractiviteit van het ziekenhuis versterken.

Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann, openbaar ziekenhuis binnen het iris netwerk en het UZC Brussel, is uitgerust met een breed ziekenhuisaanbod (drie complementaire sites) en beschikt over een specifieke architectuur die constant evolueert.

Door haar sterke maatschappelijke persoonlijkheid, ijvert het UVC Brugmann voor het behoud van toegang tot de beste zorgen voor alle patiënten, zonder enige discriminatie.

Het ziekenhuis bundelt een grote diversiteit aan loopbanen, soms onvermoede : geneesheren, verpleegkundigen, paramedici, bedienden, werklieden,

Het UVC Brugmann is geregeld op zoek naar gemotiveerde medewerkers die garant staan voor de waarden van de instelling.

Zoekt u werk in de medische sector om er kwaliteitsvol werk te verrichten ? Wij bieden u de mogelijkheid om binnen een dynamisch team te evolueren met de mogelijkheid u verder te vormen en een expert te worden in uw vakgebied.

Onze ambitie ? Door een gepaste omkadering u een stimulerende werkomgeving waarborgen, mede dankzij het bevorderen van loopbaanontwikkeling, erkenning van inzet stimuleren, het invoeren van een evaluatiecultuur (feedback) en een doelgericht managementsbeleid.

Uitoefenen van de activiteit op de sites Horta of Brien op basis van de noden van de kliniek, onder de toezicht van het Kliniekhoofd.

Ziekenbeleid van een zaal van 24 tot 30 bedden, supervisie en opleiden van geneesheren postgraduaten en / of generalisten van zijn eenheid.

Deelnemen aan hun vervanging indien nodig.

Deelnemen aan de consultaties en de adviezen van andere eenheden van het ziekenhuis en de voorzetting van de zorgen op de site waarvoor hij is bestemd

Op het goede verloop van het plaatselijke onderwijs toezien en erop toezien dat het inkaderen van de geneesheren betreffende de opleiding in alle studiegebieden wordt verzekerd.

Deelnemen en vergemakkelijken de onderzoekactiviteiten van de Kliniek Geriatrie.

Getuigen van een open en dynamische persoonlijkheid met zin voor initiatief en multidisciplinaire werkzaamheden in lijn met de missies en waarden van de Kliniek Geriatrie.

Uurrooster : 11 / 11

 • De Geneesheer moet erkend zijn als Doctor in de genees-, heel- en verloskunde of de wettelijke formaliteiten hebben vervuld met het oog op het bekomen van hun erkenning in deze hoedanigheid.
 • Erkend zijn als geneesheerspecialist in Geriatrie.
 • Een verrijkende functie in een hoge prestaties leverende en menselijke werkomgeving.
 • Diverse voordelen voor de medewerkers : maaltijdcheques, toekenning van wetenschappelijk verlof (seminaries, ), een hoge prestaties leverende technische uitrusting, medische zorgen aan voorkeurstarieven in alle ziekenhuizen van het Iris-net, een kinderdagverblijf,
 • Een tweetaligheidpremie zodra men geslaagd is voor het Selor-examen (mogelijkheid tot taalcursussen).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier