(Freelance) Project Manager Interieurpro
LGA Engineering
Deinze, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een Belgische KMO die marktleider is binnen interieurdesign voor bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes en de productie van displays gaan wij op zoek naar Project Manager die In-house kan ingezet worden en analytisch sterk is.

Onze klant die gevestigd is in regio Deinze staat gekend voor hun hoogkwalitatieve producten en hun uitmuntende klantenservice .

Op dit moment hebben zij een zeer groot aankomend project waarvoor ze dringend op zoek gaan naar een Project Manager die het project volledig kan begeleiden en opvolgen.

Takenpakket Uitvoeren van werfbezoeken om het project voor te bereiden. Opmaken van de planning zodat alle fases perfect voorbereid zijn.

Je voert de prijscalculaties uit van alle benodigde materialen en gereedschappen. De haalbaarheid van het project achterhalen en technische alternatieven voorstellen indien nodig.

Nauw toezien op kwaliteit en veiligheid tijdens de oplevering Aansturen van Interieurarchitecten, arbeiders en andere tekenaars.

Nauw samenwerken met externe Projectleiders en rapporteren aan de zaakvoerders. Profiel Je behaalde een hoger diploma in een Bouwkundige richting (Bouwkunde, Houttechnologie, (Interieur) Architectuur) Een aantal jaar ervaring als Projectcoördinator of Projectmanager binnen bouwprojecten of interieurprojecten.

Bereid om op Freelance basis of op vaste indienstname te werken. Aanbod Een meer dan competitief loon volgens kennis en ervaring.

Full Package aan extralegale voordelen. Bedrijfswagen type Break. Een zeer uitdagend project met onmiddellijke ingang waarop je meteen aan de slag kan.

Goede ondersteuning en begeleiding van de zaakvoerders en andere Projectleiders. De mogelijkheid om in een groeiende KMO terecht te komen met een heel mooi palmares aan afgewerkte projecten.

Een zeer makkelijk bereikbare en filevrije werkomgeving. Geïnteresseerd? Verstuur dan jouw CV en motivatiebrief naar construction(at)lga.

jobs . Vermeld steeds de referentie LC-16864 #LGA06. Je kan onze consultants ook bereiken op het nummer +32 9 352 01 00 voor meer informatie.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Lenny en Stéphanie Is deze vacature toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan snel op www.

lga.jobs voor andere interessante en uitdagende vacatures binnen Construction.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier