Data specialist (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
5 dagen geleden

Profiel

Jouw functie Als dataspecialist ben je verantwoordelijk voor de analyse van datasequenties en -pools in SQL en non-SQL databases.

Daarnaast sta je in voor het databeheer in de cloud en lokaal. Je bent het centrale aanspreekpunt rond data gebaseerde intelligentie voor ventilatie-, zonwering en verwarmingsconcepten Je zorgt voor de opstart en het onderhoud van SPC-gebaseerde technieken voor kwaliteitsborging binnen DUCO Ten slotte coördineer je onderzoeksprojecten rond data-analyse in samenwerking met onderzoekinstellingen in binnen en buitenland.

Je rapporteert aan de R&D Manager.

Aanbod

Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, .

 • Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application).
 • Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, .

 • uitwerken en bijwerken. Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, .
 • De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, .
 • Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek). Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, .
 • voorstellen. Programmeren in een specifieke computertaal. Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen Aanbod Je komt terecht binnen een dynamisch team waar innovatie en groei voorop staat.
 • Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring

  Vereiste kwalificaties

  Jouw profiel Je bent in het bezit van een diploma burgerlijk ingenieur computerwetenschappen of gelijkwaardig door ervaring of opleiding.

  Je hebt kennis van multivariate, data-analysetools om informatie te extraheren uit grote hoeveelheden data. Je hebt kennis van het opzetten van SQL- en non-SQL-databases.

  Je wil graag verder mee de meerwaarde van onze producten uitbouwen tot en met praktische implementatie voor de verschillende interne en externe stakeholders Je bent een specialist in jouw vakgebied, maar vooral ook een teamplayer waarbij je hoogtechnologische oplossingen kan overbrengen aan niet-specialist collega's

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier