PLANNER GROUPAGE - Antwerpen (BE)
Hays Response
Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Behoud jij steeds het overzicht en kan jij gestructureerd werken? Mooie verloning en flexibele werkuren! Leuk bedrijf met goede sfeer bij sterke logistieke speler! Voor een grote logistieke speler in de haven van Antwerpen zoeken wij vanuit Hays een Planner Export.

Als Planner Export sta je in voor het verwerken van groupageboekingen, waarbij je de boekingsbevestigingen nakijkt op correctheid.

Naargelang de bestemming, voornamelijk USA en Mexico, zal je de nodige documenten opvragen vooraleer de zending kan geladen of geaccepteerd worden.

Dit houdt in dat je de certificaten zal nakijken & bevestigen aan de klant en de containerplanning zal gaan bepalen. Dagelijks zal je de closing laadlijsten verwerken en zal je de eerste gevarenaanvraag doorgeven via het betreffende systeem en de tweede gevarenaanvraag verwerken na de belading van de container zelf.

Daarbij verzorg je de AMS filing voor de bestemmingen, bereid je de laadlijsten voor voor het magazijn en regel je eventueel het noodz...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier