PROJECT MANAGER MIDDENSPANNING
Vma
Brussels, Belgium
20 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ter versterking van ons team van middenspanning zijn we op zoek naar een PROJECT MANAGER MIDDENSPANNING M / V / X : De MS-afdeling zorgt voor het plaatsen van nieuwe cabines, renovaties, onderhouden en herstellingen van bestaande installaties (tot 70kV).

We zijn erkend door de distributienetbeheerder voor de montage van MS-cabines, MS-bekabelingen en LS-aansluitingen. Ben je nieuwsgierig?

Neem zeker een kijkje op onze website : Functie : Je bent verantwoordelijk voor de verschillende projecten van MS-cabines die je worden toevertrouwd en dit op het vlak van studie, prijsofferte, technieken en budget.

Je staat in voor de rentabiliteit van je projecten, en draagt klantentevredenheid zeer hoog in het vaandel. Jouw projecten situeren zich voornamelijk in de regio Brussel en Vlaanderen.

Profiel : Je hebt minimum een bachelor Energietechnieken / elektrotechnieken (of dergelijk) op zak. Je hebt al minimum 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt ervaring op het gebied van MS-cabin

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier