Projectingenieur Gebouwen
Experis
Brussels, Belgium
2 dagen geleden

De specialist der specialisten? Dat is Experis®; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Wij zijn de wereldwijd een van de grootste spelers in de rekrutering en het beheer van HR-

projecten, in de domeinen IT, Engineering en Life Sciences, Finance & HR.

Wij zijn op zoek naar een projectingenieur die verantwoordelijk zal worden voor bouwprojecten op sites van onze klant verspreid over gans Vlaanderen.

Dit zijn zowel kantoorgebouwen, productievestigingen, groenzones, etc. Onze klant is een gekende speler in België op vlak van duurzaamheid.

Je werkt naast een collega projectingenieur die verantwoordelijk is voor Wallonië en jullie rapporteren beiden aan een overkoepelende manager.

Je zult zelfstandig verantwoordelijk zijn voor meerdere renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tegelijk. Hiervoor hou je best rekening met een tweedeling tussen administratie en operationele opvolging :

 • offertevergelijking, opstellen lastenboek, budgettering, partnercontact, rapportering
 • onsite coördineren van de werken, afstemmen met de site managers, contact met onderaannemers, aanspreekpunt voor problemen.
 • Belangrijk gegeven hierbij is dat de projecten zeer divers zijn : HVAC, utilities, infra, gebouwen, etc.

  We zijn voor deze rol op zoek naar een bachelor of ingenieur met bouwtechnische achtergrond of ervaring. Bij voorkeur heb je een eerste ervaring, maar gemotiveerde, mature schoolverlaters kunnen zeker ook passen.

  Die maturiteit is noodzakelijk aangezien je zeer zelfstandig uit de voeten zult moeten kunnen en alle projecten van A tot Z zult moeten aanpakken.

  Je beschikt over een uitstekend communicatievermogen, waarbij Nederlands een must is en Frans een grote plus.

 • Aantrekkelijk salaris in verhouding tot je ervaringsniveau
 • Extralegale voordelen
 • Afwisselende functie in een groeiende en financieel gezonde onderneming
 • Hoogtechnologische omgeving
 • Als deze vacature perfect jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49.

  Stuur zeker ook je cv naar cedric . demare at experis . be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een gelijkaardige functie met andere modaliteiten, aarzel zeker niet om me te contacteren zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

  Veel succes en tot gauw!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier