HVAC-technieker Brussel (M/V)
Accent Jobs for People NV
BRUSSEL, BE
11 dagen geleden

Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker in regio Brussel. Je zal instaan voor het preventief onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van verwarmings-

koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. Waaruit bestaat je takenpakket? Je zal helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's, volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen.

Je staat in voor het bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Je dient diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren.

Je zal gedetailleerde rapporten opmaken, de klanten informeren van de vooruitgangen, de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren.

Het dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de Service Desk. Je moet oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden.

Je dient de veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier