Elmos - Project Manager Customer Experience
Elmos
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie Als Project Manager Customer Experience begeleid je een traject om een organisatie te worden waarin de klant centraal staat.

Jij zet de lijnen van dit traject uit, inspireert anderen en implementeert ook zelf projecten om dit doel te bereiken. De functie van Project Manager omvat volgende taken : Je onderzoekt proactief hoe klanten de customer experience ervaren en doet voorstellen om de dienstverlening te verbeteren.

Je tekent de lijnen uit van het traject dat we moeten afleggen op vlak van customer experience. Je bent de drijvende kracht achter deze visie en onderhoudt open communicatie met je stakeholders.

Je bent projectleider van diverse interne verbeteringsprojecten. Je staat ook zelf in voor de daadwerkelijke realisatie en uitrol van vernieuwende projecten.

Je inspireert mensen uit diverse departementen om mee te werken aan projecten en stuurt hen aan. Je ontwikkelt en onderhoudt goede relaties met alle betrokken partijen.

Je hebt aandacht voor change management binnen je projecten en ondersteunt de cultural change die de organisatie nodig heeft.

Je rolt onze tool om customer feedback te verzamelen verder uit en zorgt ervoor dat hij breed gebruikt wordt door alle teams.

Profiel Wat wij zoeken in onze nieuwe Project Manager Customer Experience : Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in project management, bij voorkeur in een B2B context en hebt een sterke affiniteit met change management.

Ervaring met customer experience is mooi meegenomen.Je kan mensen inspireren en enthousiasmeren om samen met jou aan de slag te gaan.

Je straalt vertrouwen uit.Je bent zeer nieuwsgierig en bent in staat om op korte termijn nieuwe kennis te verwerven.Je durft te dromen, de organisatie uit te dagen en de reguliere gang van zaken in vraag te stellen.

Je werkt graag in multidisciplinaire teams.Je bent een doorzetter en laat je niet tegenhouden door tegenslag of weerstand.

Je bent pragmatisch, resultaatgericht, flexibel en kan bij problemen met creatieve oplossingen komen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier