Technieker
Decospan
Menen, BE
23 uur geleden

Jouw

dag als onderhoudstechnieker

De depannages, storingen of problemen komen via productie tot bij jou, het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de productielijnen zo snel mogelijk terug draaien.

Wanneer er geen stilstanden of problemen zijn, liggen er uitgeschreven werkbonnen ter beschikking van werken die tussendoor kunnen gedaan worden.

Je krijgt de mogelijkheid om de technische dienst verder mee te optimaliseren. Heb je onderdelen nodig, dan kan je deze zelf bij onze technische aankoper bestellen.

We hebben twee productiesites waarbij één hiervan nog vrij recent is. Twee jaar geleden is die verder uitgebouwd en opgestart.

Dit is dan ook de reden waarom we op zoek zijn naar versterking.

Als technieker werk je in een team van twee tot drie personen en dit in twee ploegen. We werken 39 uren per week. De vroege ploeg is van 5u tot 13u, de late ploeg is van 13u tot 21u.

Op vrijdag werken we een uur minder en werken we dus van 5u tot 12u en van 12u tot 19u.

De Job

Bij depannages, storingen of problemen ben jij de redder in nood! Je overlegt met de operatoren over wat er aan de oorzaak kan liggen en gaat door middel van jouw technische kennis op zoek naar de juiste oplossing.

Loopt alles op wieltjes? Dan werk jij als technieker aan projecten om het machinepark te onderhouden of technisch te verbeteren.

De Productie

We hebben twee productiesites, waarvan de grootste heel modern en lichtrijk is ingericht. Op de andere site zijn er momenteel renovatiewerken om verder te kunnen uitbreiden.

Ons machinepark is heel divers, waardoor je verschillende technieken zal kunnen inzetten : elektriciteit, mechanica, elektronica, hydraulica, Je krijgt de kans om samen te werken met de technische experts die de fabriek gebouwd hebben tot wat ze vandaag is.

Wij bieden

Wij bieden in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden en tal van opleidingsmogelijkheden.

Na een aantal jaar ancienniteit krijg je ook een hybride bedrijfswagen. Niet te vergeten is zeker ons gezondheidsbeleid met een splinternieuwe fitness en tal van andere welzijnsactiviteiten.

Op technisch vlak kom je terecht in onze industrie 4.0 omgeving met een hoogtechnologisch machinepark.

Andere vacatures

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier