onderhoudscoördinator - dagdienst - gent
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Heb jij leidinggevende competenties en organisatorisch inzicht ? Ben jij daarbovenop communicatief sterk? Lees dan snel verder.

Als onderhoudscoördinator ben je verantwoordelijke voor de goede uitvoering van het geplande onderhoud. Hierdoor gaat de kwaliteit van het onderhoud verbeteren wat tot een hogere betrouwbaarheid van de machines zal leiden.

Je bent dan ook het aanspreekpunt van techniekers en operatoren tijdens een gepland onderhoud.Een greep uit jouw takenpakket : Je zorgt ervoor dat alle preventieve onderhoudsplannen, kuislijsten en vooraf ingeplande correctieve taken kwalitatief en volledig worden uitgevoerd.

Je doet ook een nabespreking aan de machine om het onderhoud te scoren.Je geeft input voor de herziening van de preventieve onderhoudsplannen en de kuislijsten.

Je maakt bij elk onderhoud ook van één taak een duidelijke visuele instructie op.Ook het opmaken van instructies die eigen zijn aan het preventief onderhoud behoort tot het takenpakket van de onderhoudscoördinator.

Je rapporteert aan de teammanager technische dienst en fungeert als een meewerkende eerste man van de onderhoudsploeg.Je ziet toe op de veiligheid op de werkvloer.

qualification

Je hebt ervaring met onderhoudstaken Je bent communicatief sterk Je hebt leidinggevende capaciteiten Je kan goed overweg met een teamJe hebt een goede kennis van Office of je bent bereid deze te leren Een startersloon van ongeveer 16-17 euro per uur (2800-2900 euro bruto per maand) maaltijdcheques vanaf de eerste werkdag.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier