operator 2 ploegen - Maldegem
Synergie s.r.o.
Maldegem
3 dagen geleden

We zijn voor een snelle opstart op zoek naar een operator die in twee ploegen kan werken.

De vroege ploeg start om 6u en stopt om 14u. De late ploeg begint om 14u en je rond jouw shift af om 22u. Je staat in voor het instellen van machines, en het opvolgen van het productieproces.

Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat het productieproces vlot en efficiënt verloopt.

Profiel :

Je kan in regio Maldegem werken, en twee ploegenwerk is voor jou een haalbare kaart. Je hebt bij voorkeur ervaring als operator en je hebt ervaring met het instellen van machines.

Voor deze functie is een goede tot zeer goede kennis Nederlands-Pools vereist, dit omdat je een Poolse werknemer zal moeten aansturen en begeleiden.

Je hebt een stabiel CV, of je bent een uiterst gemotiveerde werkkracht. Je bent iemand die op zoek is naar een job op lange termijn, en je hebt niet de intentie om van de ene naar de andere job te gaan.

Aanbod :

Snelle opstart - aantrekkelijk loon - nette werkomgeving - optie vast !

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier