Digital Coach
Xylos
Brussels, Belgium
12 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Dit is jouw topjob Kom bij het Xylos-team als Digital Coach en laat de inspirator in jezelf tot leven komen. Als Digital Coach ga je met bedrijven en mensen in dialoog.

Je denkt na over hun noden en doelstellingen en creëert trainingen op maat. Je bent net zo veelzijdig als het Office 365-pakket waarmee je onze klanten op digitale snelheid brengt.

DRIVE, goesting, ownership, empathie : de beste versie van jezelf belichaamt het allemaal. DIT IS JOUW TOPJOB Knik je ja bij het volgende?

Dan sta je sterk : Hardware, software en nieuwe technologieën ontdekken en testen is de max. Complexe onderwerpen helder en duidelijk uitleggen lukt me prima.

Enthousiasme wek ik met mijn gedrevenheid en vlotte manier van communiceren. Ik weet heel wat af van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Office 365.

Bij Xylos wil ik een absolute topexpert worden. Van de ene Office 365-tool naar de andere schakelen maakt de digitale sportieveling in me wakker.

Met creatieve oplossingen maak ik iedereen warm voor verandering. Ik maak klanten verliefd op hun nieuwe software. Naast het Nederlands heb ik ook het Engels volledig under the knee.

Idealiter spreek ik zelfs een aardig woordje Français. : p Ik verplaats me met plezier naar klanten in België. Dit ben jij helemaal Als coach zorg je voor digitale fitheid.

Je creëert Office 365-coachingstrajecten van A tot Z : Je luistert naar vragen, noden, wensen en obstakels die klanten en hun eindgebruikers je aanreiken.

Je gaat er ook proactief naar op zoek. Samen met je Xylos-team ontwerp je het stappenplan voor digitaal succes. Je inspireert gebruikers met nieuwe technieken en technologieën zodat ze nieuwe oplossingen en applicaties ontdekken om hun efficiëntie te verhogen.

Je zorgt dat ze die nieuwe technieken en technologieën ook echt onder de knie krijgen én toepassen in hun werksituatie. Dat volg je proactief op.

Je werkt lesmateriaal zelfstandig uit en levert het op aan de klant : van PowerPointvoorstellingen en Tipsheets tot webinars en instructievideos.

Jij bepaalt. Je houd je kennis over Office 365-tools en andere aangeboden tools constant up-to-date. Je kent de Xylos-portfolio als je broekzak en spot nieuwe ontwikkelingen en opportuniteiten voor onze business.

Dit wil je toch niet missen Een écht moderne werkplek. Dat betekent ook een warme, menselijke werksfeer waar jouw dagelijkse beleving centraal staat Uitdagende projecten met het beste dat technologie te bieden heeft en een groeiplan op maat van jou en je loopbaanambities.

Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een resem voordelen : dag-, thuis-, internetvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfsrestaurant, bedrijfswagen We bieden ook een atypisch bonuspakket .

Dat kan je netto cashen én spenderen aan multimedia, of zelfs gewoon extra verlofdagen To click or not to click? Gewoon doen.

Ook in jou zit er meer dan je denkt en wellicht kun we je helpen om al je potentieel boven te halen. Wedden dat het klikt?

XYLOS LEVERT UNIEKE ERVARINGEN Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van een organisatie. Dit gaat van strategisch advies rond digitale transformatie tot het begeleiden van gebruikers in deze verandering.

Dat doen we met een heleboel toffe en getalenteerde medewerkers. En we zoeken er steeds nieuwe, want continue groei is ons motto.

Lees eerst nog even mee over wie Xylos eigenlijk is. We gaan terug naar 1984. Neen, niet het boek van George Orwell, maar wel het jaar waarin Marvin Gaye stierf en Xylos het daglicht zag.

Oprichter en bezieler van dit softwarebedrijf is Christian Leysen, die vandaag nog steeds een zitje heeft in de Raad van Bestuur.

Sinds de start legde het bedrijf een indrukwekkend parcours af. Vandaag is Xylos een marktleider met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Herentals.

Marktleider waarin? Dat vatten we zo samen : 'We help organisations succeed in an exponential age, by delivering unique experiences, products and services with effectiveness and empathy.

Die unieke ervaring komt tot stand door in te zetten op 3 elementen : een heldere digitale strategie, diepgaande technische kennis en een menselijke benadering.

Acquisitie van bureaus is niet gewenst voor deze vacature) Solliciteer nu

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier